Παρασκευή 16 Αυγούστου 2024

Το Φιδάκι των Γρίφων!

241

 


Το Φιδάκι όλοι το ξέρουμε. Σωστά; Ε λοιπόν, στο Φιδάκι βασίζεται ο καινούριος καλοκαιρινός διαγωνισμός του Grecian Geek!

30 βήματα, 4 σκάλες, 4 φιδάκια και φυσικά ... 22 + δοκιμασίες σάς περιμένουν, μέχρι να φτάσετε στο τέρμα, που είναι ο αριθμός 30!

Μετά τη Μαδαγασκάρη, πέρασε αρκετός καιρός, οπότε... δέστε τις ζώνες σας και ... ΦΥΓΑΜΕ!


ΣΥΜΜΕΤΟΧΕΣ

Δηλώστε συμμετοχή στο παιγνίδι, μέχρι τις 18 Αυγούστου, στα σχόλια της ανάρτησης αυτής.

Οι πρώτοι 5 ξεκινούν το παιγνίδι. Αν οι δηλώσεις είναι περισσότερες, ξεκινούν οι 5 πρώτοι και οι υπόλοιποι μπαίνουν σε λίστα αναμονής (Κανονισμός 12 πιο κάτω).

Ποιος, όμως, θα φτάσει στο τέρμα πρώτος; 


ΚΑΝΟΝΙΣΜΟΙ

1. Μόλις η συμμετοχή σας εγκριθεί, στείλτε το email σας μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας (στη δεξιά πλευρά του Ιστολογίου, κάτω από τα Εφημερεύοντα Φαρμακεία).

2. Το ταμπλό του παιγνιδιού είναι η εικόνα της ανάρτησης αυτής. Ξεκινά από τον αριθμό 1 -Αφετηρία- και φτάνει στον αριθμό 30 που είναι το Τέρμα. 

3. Για να μπορέσει ο κάθε παίκτης να κινηθεί στο ταμπλό, πρέπει να ρίξει το ζάρι του. Επειδή, όμως, ζάρι δεν υπάρχει, και το Ζάρι της Eurovision καθόλου δεν μας άρεσε (συγγνώμη, Ελλάδα), θα ισχύσει η πιο κάτω σύμβαση:

Στο email που θα δηλώσετε, θα σας δοθεί ένας κατάλογος με λέξεις. Σε κάθε λέξη θα δοθεί ένας αριθμός από το 1 ως το 5. Οι παίκτες δεν θα έχουν τη δυνατότητα να ξέρουν τι αριθμός δόθηκε σε κάθε λέξη. Θα επιλέγουν μία λέξη κάθε φορά, και ο Grecian Geek θα τους λέει τον αριθμό που αντιστοιχεί στη λέξη. Αυτός ο αριθμός θα είναι ο αριθμός που έφερε το ζάρι τους, και θα τον χρησιμοποιήσουν για να κινηθούν στο ταμπλό. Μία λέξη δεν μπορεί να επιλεγεί περισσότερες από μία φορές. Στο τέλος του παιγνιδιού, θα αποκαλυφθεί ο κατάλογος με τις λέξεις και τους αριθμούς τους. Έτσι, για να μην μας λέτε ότι μεροληπτούμε.

Όλοι οι παίκτες "ρίχνουν το ζάρι τους" στα σχόλια της ανάρτησης αυτής. Δηλαδή, επιλέγουν λέξη από τον κατάλογο, και τους δίνεται ο αντίστοιχος αριθμός. Η σειρά υποβολής συμμετοχής είναι η σειρά ριξίματος του ζαριού για πρώτη φορά. Απ' εκεί και πέρα, όποιος τελειώνει με τη δοκιμασία του, ρίχνει ξανά το ζάρι του, περιμένοντας τη νέα δοκιμασία. Κάθε μέρα, οι παίκτες δικαιούνται να ρίξουν το ζάρι τους μέχρι και δύο φορές. 

4. Κάθε αριθμός στο ταμπλό, εκτός από αυτούς που οδηγούν σε ανέβασμα σκάλας και αυτούς που οδηγούν σε δάγκωμα φιδιού, κρύβει μία δοκιμασία. Ως δοκιμασία ορίζεται... το οτιδήποτε! Από ένα απλό προβληματάκι, μέχρι την ερμηνεία ενός στερεογράμματος, την ανακάλυψη ενός δολοφόνου, την επίλυση του γρίφου του Άινσταϊν, τον τετραγωνισμό του κύκλου, την ... τριγωνοποίηση της ευθείας (λέμε τώρα), το μάζεμα 20 πευκοβελόνων, την εύρεση ομοιοτήτων και διαφορών ανάμεσα σε δυο εικόνες, δυο τραγούδια, δυο ιστορίες κτλ. Οτιδήποτε! (κλισέ αυτή η παράγραφος, αλλά τι να κάνουμε, αφού αυτό ακριβώς ισχύει!)

5. Όπως σίγουρα γνωρίζετε, αν το ζάρι σάς φέρει στη βάση μίας σκάλας, ανεβαίνετε τη σκάλα, ενώ αν σας φέρει στο στόμα ενός φιδιού, κατεβαίνετε στον αριθμό που φτάνει η ουρά του συγκεκριμένου φιδιού, όπου σας περιμένει μία διαφορετική δοκιμασία από αυτήν που πιθανό να είχατε υποστεί, αν περάσατε πριν από εκεί.

6. Όταν δοθεί το σύνθημα για να ξεκινήσει ο διαγωνισμός, θα "ρίξετε το ζάρι" (θα επιλέξετε λέξη) μέσω των σχολίων στην ανάρτηση αυτή. Θα τηρηθεί η σειρά υποβολής συμμετοχής. Κάθε δοκιμασία θα σας αποστέλλεται με email. 

7. Δικαιούστε να απαντήσετε τρεις φορές σε μια δοκιμασία. Αν και την τρίτη φορά δώσετε λανθασμένη απάντηση, τότε μεταφέρεστε δύο αριθμούς πιο πίσω, όπου μια άλλη δοκιμασία θα σάς περιμένει. Σε περίπτωση που είστε στο 1 ή στο 2, τότε απλά βγαίνετε εκτός ταμπλό και περιμένετε οδηγίες.

8. Δικαιούστε να δημιουργήσετε ομάδες για να συμμετέχετε. Στην περίπτωση αυτή, θα πρέπει να βρείτε τρόπο πώς θα μοιραστείτε το βραβείο. 

9. Δεν μπορείτε να συμμετάσχετε ως ανώνυμοι. Θα πρέπει να βάλετε ένα όνομα στο προφίλ σας. Η ανάρτηση αυτή θα σας καθοδηγήσει για το πώς γράφουμε σχόλια σε ένα ιστολόγιο. 

10. Στο κάτω μέρος των σχολίων, υπάρχει η φράση Να λαμβάνω ειδοποιήσεις. Αν την επιλέξετε, θα ενημερώνεστε με email κάθε φορά που προστίθεται ένα νέο σχόλιο στην ανάρτηση. 

11. Μπορείτε να αποχωρήσετε όποια στιγμή το θελήσετε. Να έχετε, όμως, υπόψη, ότι με δικά σας έξοδα θα λάβετε ιατρική βοήθεια αν σας έχει δαγκώσει φιδάκι ή αν σας έπιασε ίλιγγος στην κορυφή μίας σκάλας. 

12. Αν κάποιος παίκτης μείνει ανενεργός για 48 ώρες, τότε διαγράφεται από το παιγνίδι και τη θέση του μπορεί να πάρει ο αμέσως επόμενος στη σειρά, αν υπάρχει, ή άλλος που θα εκδηλώσει ενδιαφέρον στην πορεία του παιγνιδιού.

13. Ο νικητής (περιλαμβάνονται όλα τα φύλα και αριθμοί) θα είναι αυτός που θα φτάσει πρώτος στον αριθμό 30. Ο διαγωνισμός τελειώνει όταν τερματίσουν οι πρώτοι τρεις. Αυτό σημαίνει ότι όσοι δεν τερματίσουν στην πρώτη τριάδα, παραμένουν εκεί που η μοίρα τούς έχει ορίσει...

ΠΡΟΣΟΧΗ: Αν ένας παίκτης είναι στον αριθμό 28 και το ζάρι του φέρει 4, θα μετρήσει 2 μέχρι το 30, και μετά άλλα δύο πίσω από το 30. Θα προσγειωθεί, δηλαδή, πάλι στο 28. Για να φτάσει στο 30, θα πρέπει να φέρει ακριβώς τον αριθμό που υπολείπεται, δηλαδή 2. 

Ελέγχετε συχνά τους κανονισμούς. Κατά τη διάρκεια του παιγνιδιού πιθανό να προστίθενται καινούριοι. 


Μόλις οι συμμετέχοντες και οι συμμετέχουσες οριστικοποιηθούν, στις 19 Αυγούστου θα δοθεί το σύνθημα για το ρίξιμο ζαριών! 

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!



241 σχόλια :

  1. Απαντήσεις
    1. Δήμητρα Μ, είσαι η πρώτη συμμετέχουσα! Στείλε το email σου, μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, για να επικυρωθεί η συμμετοχή σου.

      Διαγραφή
    2. Επίσης, για να μην φαίνεσαι ως ανώνυμη, συνδέσου με τον λογαριασμό Google σου για να γράφεις στα σχόλια. Διαφορετικά θα γίνει μπέρδεμα.

      Διαγραφή
    3. Πήραμε το email σου, Δήμητρα Μ. Μόλις απαντήσεις σε αυτό το σχόλιο, με τον λογαριασμό Google σου, θα είσαι και επίσημα η πρώτη συμμετέχουσα στο Φιδάκι των γρίφων!

      Διαγραφή
  2. Θέλω να συμμετέχω αλλά μόνο αν με δεχτεί κάποιος στην παρέα του γιατί ο νους μου έγινε νερό! Ερι,εδώ! Απ το Θερι,απ το θεραπουλα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Έρι, καλωσόρισες! Μπορείς να συμμετάσχεις ως μέλος ομάδας. Όμως θα πρέπει να υπάρχει σύνδεση με Google account, έτσι ώστε να μην φαίνεστε ως Ανώνυμοι.

      Διαγραφή
  3. Λάβαμε email μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας, από την Θέκλα ΑΛ, η οποία είναι η δεύτερη συμμετέχουσα στον διαγωνισμό. Καλωσόρισες Θέκλα ΑΛ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Απαντήσεις
    1. ΩΩΩΩΩ!!!! Καλωσόρισες, ΡeNi!!!! Είσαι η 4η διαγωνιζόμενη! Στείλε και το email σου, μέσω της Φόρμας Επικοινωνίας (στα δεξιά, κάτω από τα Εφημερεύοντα Φαρμακεία).

      Διαγραφή
  5. Μέχρι στιγμής, έχουμε τις εξής συμμετοχές:
    1. Δήμητρα Μ
    2. Θέκλα ΑΛ
    3. Andreas
    4. ReNi

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. ΣΗΜΑΝΤΙΚΗ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ: Κάποιοι που θα ήθελαν να συμμετάσχουν, μας παρακάλεσαν να αναβάλουμε τον διαγωνισμό για μια βδομάδα, έτσι ώστε να επιστρέψουν από τις διακοπές τους. Καθώς ο σκοπός είναι να το απολαύσουμε όλοι, ο διαγωνισμός θα αναβληθεί. Έτσι, δεχόμαστε συμμετοχές μέχρι 26 Αυγούστου, και στις 27 Αυγούστου ξεκινούμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΣΤΑΛΗΚΕ EMAIL! Ο Διαγωνισμός ξεκινά αύριο, 27 Αυγούστου! Σας περιμένω για μία μοναδική εμπειρία, όπως πάντα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Έχουμε πέμπτο και τελευταίο μέλος στον διαγωνισμό!
    Rebby, καλωσόρισες!!!!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ο ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΣ ΞΕΚΙΝΗΣΕ! ΡΙΞΤΕ ΖΑΡΙ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Demhop > Βουνό > 1
    ReNi > Μαγεία > 4
    Andreas > Ευγνωμοσύνη > 2

    Σε λίγο, ελέγξετε το email σας, για να πάρετε τη δοκιμασία που αντιστοιχεί στον αριθμό που ρίξατε. Εν τω μεταξύ, μην ξεχάσετε να βάλετε το πιόνι σας στο ταμπλό!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Καλή επιτυχία σε όλους!!! Can't wait! Grecian Geek, ο Νι είπε: "Καιρός ήταν..."

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Οι δοκιμασίες στάληκαν! Αναμένονται οι απαντήσεις σας, ως απάντηση στο email που σας στάληκε, και όχι εδώ! Οι λόγοι ευνόητοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Παρακολουθείτε τα email σας για την ορθότητα των απαντήσεών σας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. O Andreas έχει περάσει τη δοκιμασία του και ρίχνει ξανά το ζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Και η Demhop περνά τη δοκιμασία και ρίχνει ξανά το ζάρι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Ελευθερία > 3
    Ελπίδα > 1

    Με αυτά τα δεδομένα, η Demhop μετακινείται στο 4 και ο Andreas... ανεβαίνει στο 22! Ελέγξτε τα email σας σε λίγο. Υπενθύμιση: για σήμερα δεν μπορείτε να ξαναρίξετε ζάρι. Επομένως, πάρτε τον χρόνο σας για τον νέο γρίφο!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Απαντήσεις
    1. Δεν λαμβάνονται υπόψη σχόλια από Ανώνυμους. Χρειάζεται σύνδεση με λογαριασμό Google, έτσι ώστε να μπορείς να επιλέξεις προφίλ.

      Διαγραφή
  18. Απαντήσεις
    1. Ουπς! Ξέχασα ότι ήδη έριξες δύο φορές! Αύριο η συνέχεια για σένα!

      Διαγραφή
  19. Απαντήσεις
    1. Αύριο. Για σήμερα συμπληρώθηκαν οι δύο φορές που δικαιούσαι να ρίξεις ζάρι.

      Διαγραφή
  20. Με τη συμπλήρωση της πρώτης μέρας, έχουμε και λέμε:
    Demhop στο 4. Ρίχνει ζάρι αύριο.
    Rebby και ReNi στο 6. Ρίχνουν ζάρι αύριο.
    Andreas στο 22. Ρίχνει ζάρι αύριο.
    Τα λέμε! 🙂

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Η Μέρα 2 τέλειωσε με την Demhop να είναι ο μοναδικός παίκτης που έριξε δύο φορές το ζάρι! Όπως καταλαβαίνετε, τα πράγματα δυσκολεύουν όσο ανεβαίνουμε. Όχι μόνο από άποψη δυσκολίας των δοκιμασιών, αλλά και από άποψη ... παρουσίας φιδιών! Κάποιοι είναι ήδη ένα βήμα πριν την ... φιδάρα, άλλοι έχουν σκάλες μπροστά τους... Αλλά και πάλι, τίποτε δεν είναι σίγουρο!!! Καλή σας νύχτα για σήμερα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Απαντήσεις
    1. αξιοπρέπεια > 5
      Πας ξανά στο 26. Επειδή ήσουν ξανά στο 26, μία νέα δοκιμασία σε περιμένει εκεί. Check mail.

      Διαγραφή
  23. Για τη Μέρα 3, ο Αντρέας έχει συμπληρώσει τις ζαριές του. Η ReNi δικαιούται να ρίξει άλλη μία φορά, όπως και η Demhop. Η Rebby ακόμα να φανεί σήμερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Andreas > Πέρασες τη δοκιμασία 26β. Μπορείς να ρίξεις ζάρι ξανά αύριο.
    Demhop > Έχεις δύο ακόμα προσπάθειες στη δοκιμασία 14.
    Rebby > Πέρασες τη δοκιμασία 28. Μπορείς να ρίξεις το ζάρι σου.
    ReNi > Αναμένω απάντηση για τη δοκιμασία 14, μόλις είσαι έτοιμη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. αναζήτηση > 1
    Πας στο 29!!!!!! Παρά 1! Check mail!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. ReNi > Δύο ακόμα προσπάθειες για τη δοκιμασία 14.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Στις 10 μ.μ. θα αναρτηθούν τα αποτελέσματα της Μέρας 3. Αν υπάρχουν νέες απαντήσεις, θα πρέπει να υποβάλλονται πριν τις 10 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. ReNi, μόλις πέρασες τη δοκιμασία στο 14! Ρίξε μια ζαριά καλή!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Απαντήσεις
    1. Ωχ... αναρχία > 5...
      Πας στο 19 και απ' εκεί η κουφούδα σε στέλνει στο 7!

      Διαγραφή
    2. Το 5 σπουδαία ζαριά...αλλά τούτη η κουφή, εφαεν μας!😂😀🤣 no worries

      Διαγραφή
    3. Μετά τη δοκιμασία στο 7, σού εύχομαι τεσσαράκι!!

      Διαγραφή
  30. Τέλος Μέρας 3.
    Andreas > Ἐτοιμος να ρίξει ζάρι αύριο.
    Rebby > Έχει μπροστά της τη δοκιμασία 29. Ακόμα να δώσει απάντηση.
    Demhop > Μένει η τρίτη και τελευταία προσπάθεια για τη δοκιμασία 14.
    ReNi > Πρώτη αποτυχημένη προσπάθεια στο 7.

    Μέρα 3 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. ReNi > Σου μένει μία προσπάθεια για το 7.
    Demhop και Rebby, check email.
    Andreas > Wake up and ... throw your dice.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Απαντήσεις
    1. Ωχ...... αφοσίωση > 1 και η κούφα του 27 σε κατεβάζει στο 1! Δεν πειράζει! KEEP ON KEEPING ON!!!! Check mail!

      Διαγραφή
  33. Δεν έχουμε ιδιαίτερη κίνηση σήμερα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Τέλος Μέρας 4
    Rebby > Επέστρεψε στο 28 και αναμένεται η απάντησή της. Χρειάζεται να φέρει 2 για να πάει στο 30, όπου την περιμένει η τελική δοκιμασία! Θα πρέπει, βέβαια, να αποφύγει το 5, αφού θα τη στείλει στου κούφου τα δόντια, να κάνει παρέα με τον Andrea.
    Demhop > Προχώρησε στο 16 και αναμένεται η απάντησή της.
    ReNi > Παρέμεινε στο 7, και έχει μία ακόμα ευκαιρία, διαφορετικά θα πάει δύο αριθμούς πίσω, δηλαδή στο 5 που την ανεβάζει στο 8. :)
    Andreas > Το ζάρι του έφερε τη μεγάλη ανατροπή. Πήγε στο 27, που τον έριξε ... στο 1. Έδωσε μέχρι στιγμής μία λανθασμένη απάντηση στη δοκιμασία στο 1. Έχει ακόμη 2 ευκαιρίες.

    Μέρα 4 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. ReNi > Τρίτη αποτυχημενη προσπάθεια στο 7, οπότε πας δύο πίσω (5) και η σκάλα σε ανεβάζει στο 8. Check mail!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Τέλος Μέρας 5
    Rebby > Στο 28β και ρίχνεις ζάρι.
    Demhop > Στο 18. Αναμένεται απάντηση.
    ReNi > Στο 8. Αναμένεται απάντηση.
    Andreas > Στο 1. Μία αποτυχημένη προσπάθεια ως τώρα.

    Μέρα 5 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Demhop, αρχή > 3
    Αυτό σε κατεβάζει στο 9...
    Check mail...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Με τη Μέρα 6 να πλησιάζει προς το τέλος της, είναι λες και ξεκινούμε από την αρχή!
    Demhop > Είσαι στο 9 και ρίχνεις ζάρι.
    ReNi > Είσαι στο 8, και έχεις δυο ακόμα προσπάθειες εκεί.
    Andreas > Είσαι στο 1 και ρίχνεις ζάρι!
    Rebby > Είσαι στο 1β (αφού ξαναήσουν εκεί) και αναμένεται η απάντησή σου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Απαντήσεις
    1. ειπμονή > 2
      Πας στο 3, και απ' εκεί στο 22! Γνώριμη διαδρομή! Check mail!

      Διαγραφή
  40. Απαντήσεις
    1. χορευτής > 2
      Προχωράς στο 10! Check mail!

      Διαγραφή
    2. ΟΥΠΣ!! ΡεΝι! Τώρα είδα ότι το email έμεινε στα Drafts μου! Συγγνώμη! Δες τώρα!

      Διαγραφή
  41. Απαντήσεις
    1. αμαρτία > 3
      Πας στο 18! Check mail! Σαν να και πήραμε φόρα;

      Διαγραφή
    2. ΟΥΠΣΣΣΣ!!!!!!!!!!!!! Μα τι έπαθα! Μπέρδεψα τις γραμμές! Ήσουν στο 10, φέρνεις 3, άρα 13. Τώρα είμαστε σωστοί!

      Διαγραφή
  42. Όλοι οι παίκτες βρίσκονται στην πρώτη τους προσπάθεια. Αύριο η συνέχεια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  43. Grecian Geek! Μόλις αφίχθηκα. Θέλω πολύ "γέλιο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  44. Απαντήσεις
    1. Ωωωωωω!!!! Τι έκπληξη ήταν αυτή! Καλωσόρισες και πάλι! Θα πρέπει να περιμένεις όμως για να μάθεις τι αριθμός είναι το γέλιο!! :)

      Διαγραφή
    2. Θέκλα, επέμεινες στο γέλιο, το οποίο αντιστοιχεί στο 4. Check mail!

      Διαγραφή
  45. Demhop: πάμε για δεύτερη ευκαιρία στο 12. Check mail.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  46. Andreas, πρέπει σήμερα να δώσεις απάντηση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  47. Με το τέλος της Μέρας 8, δεν έχουμε ιδιαίτερες ανακατατάξεις. Μπήκε στο παιγνίδι η ThA, ενώ η Rebby ανέβηκε στο 7. Οι υπόλοιποι παίχτες παραμένουν στις θέσεις που ήταν και χθες.

    Μέρα 8 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  48. ReNi και Andreas, ρίξτε ζάρι!
    ThA, Rebby, Demhop, αναμένονται οι απαντήσεις σας!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  49. Με το τέλος της Μέρας 9, έτσι διαμορφώθηκε το ταμπλό:
    Andreas > Στο 23 και αναμένεται η απάντησή του.
    ReNi > Στο 18 και αναμένεται η απάντησή της.
    Demhop > Στο 12 και αναμένεται η απάντησή της. Δύο ακόμη ευκαιρίες.
    ThA > Στο 8 και αναμένεται η απάντησή της. Δύο ακόμη ευκαιρίες.
    Rebby > Στο 7 και αναμένεται η απάντησή της. Δύο ακόμη ευκαιρίες.

    Και οι παίκτες στο ταμπλό:
    Μέρα 9 Αποτελέσματα

    Τι λέτε; Θα τα καταφέρει ο Andreas ή θα ξαναπέσει στου κούφου τα δόντια; Μπορεί να τον φτάσει η ReNi που ακολουθεί από κοντά; Τι πιθανότητες έχουν Rebby και ThA, οι οποίες με ένα ρίξιμο ζαριού μπορούν να ανεβούν από τη σκάλα του 11 στο 26; Και πόσο μπορεί η Demhop να ελπίζει ακόμα; Όλα αυτά, θα τα μάθουμε σύντομα! Συνεχίζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  50. ανάσταση ...
    κι ας ελπίσουμε να γλιτωσουμε απο τους κούφους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  51. Απαντήσεις
    1. περιπέτεια > 2
      Πας στο 20 και από εκεί στο 29! Άνοιξεν η τύχη σας!!!!!!!!!!! Check mail κατά τις 4!

      Διαγραφή
    2. Ωραία! 🤓αλλά όλα ανατρέπονται...🥴😳🤔

      Διαγραφή
    3. Πάντα! Ας μην πούμε τι θα γίνει με ένα 4!

      Διαγραφή
  52. Απαντήσεις
    1. καθεστώς > 2
      Πάτε στο 10! Check mail!
      Να πούμε ότι τώρα η ThA παίζει με τη ΜaDa! Καλή επιτυχία!

      Διαγραφή
  53. Με το τέλος της Μέρας 10, έχουμε ανακατατάξεις!
    ReNi > Στο 19! Αναμένεται απάντηση.
    Andreas > Στο 23. Αναμένεται απάντηση.
    Demhop > Στο 16. Ρίχνεις ζάρι. Σου εύχομαι 2 ή 4. Διαφορετικά, με 1, 3, 5, ζήτω που καήκαμε!
    ThA > Στο 10. Δύο ευκαιρίες ακόμα.
    Rebby > Στο 7. Δύο ευκαιρίες ακόμα.

    Στο ταμπλό τα αποτελέσματα:
    Μέρα 10 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  54. Απαντήσεις
    1. αστέρι > 4
      Όχι μόνο απέφυγες τα φίδια, αλλά πέταξες για το 29! Σκέψου χθες τι πιθανότητες είχες γι' αυτό!!!! Check mail!!!

      Διαγραφή
    2. ΟΥΠΣ... ΔΙΟΡΘΩΣΗ! Το αστέρι έχει ξαναχρησιμοποιηθεί!!! Ρίξε ξανά ζάρι, αλλά σε όποιον αριθμό και αν πας, η δοκιμασία θα είναι η ίδια. Αν πας ξανά στο 29, θα πάρεις τη δοκιμασία του αριθμού που θα πας τώρα.

      Διαγραφή
  55. SOS: κάνετε ένα search πριν να ρίξετε το ζάρι σας, έτσι ώστε να βεβαιώνεστε ότι η λέξη που επιλέξατε δεν ξαναχρησιμοποιήθηκε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  56. Απαντήσεις
    1. γλύπτης > 4!!!
      Τυχερή!!!!!!!! 29 και τη δοκιμασία την έχεις ήδη πάρει!

      Διαγραφή
  57. Με το τέλος της Μέρας 11, εδώ βρέθηκαν οι παίκτες μας!
    Demhop και ReNi > Στο 29. Αναμένονται οι απαντήσεις τους!
    ΤhA > Στο 26. Αναμένεται η απάντησή της.
    Andreas > Στο 23. Απάντησε, και πρέπει να ρίξει ζάρι.
    Rebby > Στο 7. Απάντησε, και πρέπει να ρίξει ζάρι.

    Στο ταμπλό:
    Μέρα 11 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  58. Μέρα 12: Μία μόνο αλλαγή στην κατάταξη, με τη Rebby να ανεβαίνει στο 15.
    Demhop και ΡεΝι στο 29, και Rebby στο 15 > Αναμένονται οι απαντήσεις τους.
    Andreas στο 23 και ThA στο 26 > Ρίχνουν ζάρι.
    Μέρα 12 Αποτελέσματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  59. Απαντήσεις
    1. αδελφή > 1
      Πάτε στο 27 και ... να το το "μπορεί να σας δακκάσει κουφή..." Και ξανά από την αρχή! Check mail!!!

      Διαγραφή
  60. Απαντήσεις
    1. στίβος > 1
      Πάτησες στο 16. 3 φιδάκια εξακολουθούν να σε γυροφέρνουν. Check mail!

      Διαγραφή
  61. Μέρα 13:
    ReNi > Στο 19. Πρέπει αύριο να δώσετε απάντηση.
    Demhop > Και πάλι στο 19. Αναμένεται απάντηση.
    Andreas > Στο 25. Αναμένεται απάντηση.
    Rebby > Στο 18. Αναμένεται απάντηση.
    ThA > Στο 1. Μία προσπάθεια ακόμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  62. Rebby, ThA > ρίχνετε ζάρι!
    Andreas, Demhop, ReNi > ρίχνετε απάντηση!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  63. ΜΕΡΑ 14! Γουάο! Και ακόμα πάμε!
    Demhop > Στο 29. Ρίχνεις ζάρι. Δεν θέλεις 4!
    ReNi > Στο 26. Απαντάτε.
    Andreas > Στο 25. Απαντάς.
    ThA > Στο 22. Απαντάτε.
    Rebby > Στο 18. Ρίχνεις ζάρι. Δεν θέλεις 1 και 3!

    ΑπάντησηΔιαγραφή