Κυριακή 3 Φεβρουαρίου 2019

Ερωτήσεις

6
 



Στα σχόλια αυτής της ανάρτησης μπορείτε να υποβάλετε ερωτήσεις για οτιδήποτε αφορά σε θέματα ηλεκτρονικών υπολογιστών. Μπορεί να είναι θέματα γενικού περιεχομένου, ερωτήσεις για θέματα ασφάλειας, διαδικτύου και οτιδήποτε άλλο σας απασχολεί. 

Για να κάνετε το σχόλιό σας, σιγουρευτείτε ότι ο τίτλος (Ερωτήσεις) είναι επιλεγμένος, και μετά, στο κάτω μέρος της ανάρτησης, γράψετε το σχόλιό σας στον χώρο κάτω από τον τίτλο Δημοσίευση σχολίου.




6 σχόλια :

  1. Σας χαιρετώ. Πολύ ωραίο το ιστολόγιο σας. Θα ήθελα να ρωτήσω το εξής: η διαδικασία που ακολουθείτε είναι online; Δηλαδή κάτι παρόμοιο με το Team Viewer που ο τεχνικός αποκτά πρόσβαση στον υπολογιστή σε μια καθορισμένη ώρα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σου, Πέτρο. Ευχαριστούμε για τα καλά σου λόγια. Όχι, καμία σχέση με τη διαδικασία που ακολουθείται στην περίπτωση του Team Viewer. Εδώ, αφού ο χρήστης στείλει τα σχετικά αρχεία για ανάλυση, η διαδικασία ξεκινά με συνεχή επικοινωνία χρήστη και Grecian Geek. Ο Grecian Geek δίνει οδηγίες, οι οποίες προκύπτουν από τη μελέτη των αρχείων, και ο χρήστης εκτελεί. Το τελικό ΟΚ δίνεται από τον Grecian Geek, όταν η μελέτη των αρχείων δείξει ότι ο υπολογιστής είναι πλέον καθαρός. Αν έχεις οποιαδήποτε άλλη απορία, εδώ είμαστε!

      Διαγραφή
  2. Καλησπέρα! Χριστός Ανέστη! Μπορείτε να μας εισηγηθείτε έναν αξιόπιστο και ασφαλή τρόπο για να κατεβάζουμε μουσικές και βίντεο από το YouTube;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αληθώς ανέστη! Δες
      εδώ. Εφόσον δεν λειτουργεί πλέον η μέθοδος Α, δες τη μέθοδο Β. Φυσικά θα χρειαστείς ένα ad-blocker, διότι οι διαφημίσεις που εμφανίζονται σε αυτές τις σελίδες είναι scam-phishing. Εισηγούμαι το uBlock Origin. Ψάξε το στο Google και κατέβασε το κατάλληλο extension για τον browser που χρησιμοποιείς.

      Διαγραφή
  3. Χαίρετε. Μια ερώτηση για Excel. Μπορώ να αλλάξω το page orientation για πολλά αρχεία μαζικά;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γεια σας. Ναι. Μπορείτε να το κάνετε αυτόματα με τη χρήση macros. Στείλτε μου μήνυμα χρησιμοποιώντας τη Φόρμα Επικοινωνίας.

      Διαγραφή