Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2020

SOS!!! Ενημέρωση Adobe Flash Player!!! (32.0.0.433)

0



Δυστυχώς, αυτή η εφαρμογή-εργαλείο γίνεται συχνά μέσο για την εξάπλωση ιών και κακόβουλου λογισμικού. Επομένως, ΕΠΙΒΑΛΛΕΤΑΙ να είναι ΠΑΝΤΑ ΕΝΗΜΕΡΩΜΕΝΟ τουλάχιστον μέχρι το 2020 που θα ενημερώνεται από την Adobe.

Εφόσον, λοιπόν, έχει αποδεσμευτεί νέα ενημέρωση (32.0.0.433), ελέγουμε από εδώ ποια έκδοση του Flash Player έχουμε σε κάθε περιηγητή μας (ανοίγοντας τον σύνδεσμο στον καθένα ξεχωριστά), και, αν πρέπει, κατεβάζουμε τη νεότερη έκδοση από τους συνδέσμους που ακολουθούν. Για Windows 8.1 και 10, η έκδοση Flash Player για Internet Explorer και Edge παραμένει η 32.0.0.387.

Για Internet Explorer (Windows XP, Vista, 7): Flash Player for Active X
 
Για Firefox, Pale Moon και Safari - NPAPI: Flash Player Plug-in
 
Για Opera και chromium based browsers - PPAPI: Flash Player ppapi

Αν έχουμε δύο ή περισσότερους από τους πιο πάνω περιηγητές, πρέπει να κατεβάσουμε και τις δύο/τρεις ενημερώσεις. Διαφορετικά δεν θα μπορούμε να εκτελέσουμε ένα παιγνίδι flash σε όλους τους περιηγητές μας (browsers), και θα παίρνουμε το μήνυμα ότι χρειαζόμαστε το καινούριο Flash Player. Ασφαλώς θα διερωτηθούμε εκείνη την ώρα "Μα γιατί πάλι; Αφού ενημέρωσα τον Flash Player!" Η απάντηση βρίσκεται εδώ: στην ενημέρωση του Adobe Flash Player σε όλους τους περιηγητές που έχουμε στον υπολογιστή μας. :)

Για Internet Explorer και Edge ΜΟΝΟ, σε Windows 8, 8.1 και 10 o Flash Player θα ενημερωθεί μέσω των ενημερώσεων των Windows. Επίσης, ο Google Chrome θα ενημερωθεί αυτόματα.

Αν έχουμε κατεβάσει τον Flash Player, αλλά παρόλα αυτά έχουμε πρόβλημα με την προβολή εφαρμογών που τον χρησιμοποιούν, τότε βεβαιωνόμαστε ότι έχουμε ενεργοποιημένη τη δυνατότητα χρήσης του:
 

Ιnternet Explorer

Firefox και Pale Moon

Safari

Chrome

Opera


Για περισσότερες πληροφορίες και βοήθεια, εδώ:

Flash Player Information and Help

Γιατί το Adobe Flash Player πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένο:

Γιατί το Adobe Flash Player πρέπει να είναι πάντα ενημερωμένο

Περισσότερα για τον τερματισμό των ενημερώσεων του Flash Player:

The End of an Era – Next Steps for Adobe Flash

https://theblog.adobe.com/adobe-flash-update/

https://mashable.com/2017/07/25/adobe-is-killing-flash-player/?europe=true


ΠΡΟΣΟΧΗ: ΑΝ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΟΥΜΕ ΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΤΟΥ ADOBE FLASH PLAYER Ή ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΥΣ, ΕΚΤΟΣ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΙΟ ΠΑΝΩ, ΞΕΤΙΚΑΡΟΥΜΕ ΤΗΝ ΕΠΙΛΟΓΗ ΓΙΑ ΚΑΤΕΒΑΣΜΑ ΟΠΟΙΟΥΔΗΠΟΤΕ ΑΛΛΟΥ ΛΟΓΙΣΜΙΚΟΥ ΕΚΤΟΣ ΤΟΥ FLASH PLAYER, Π.Χ. ΤΟΥ MCAFEE ANTIVIRUS ΚΑΙ ΤΟΥ GOOGLE CHROME!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου