Δευτέρα 23 Νοεμβρίου 2020

Απεριόριστες ζωές στο Candy Crush

0



Σας έτυχε να θέλετε να παίξετε Candy Crush αλλά δεν έχετε άλλες ζωές; Αντέχετε να περιμένετε άλλα 30 λεπτά, μέχρι να σας δοθεί μια ζωή ακόμα; Και άλλα τόσα, για να συμπληρωθούν οι πέντε ζωές που σας προσφέρει το παιγνιδι; 

Θα μου πείτε, "έχω FaceBook, και οι φίλοι μου θα μου δώσουν όσες ζωές θέλω".  
 
Ωραία!

Και αν δεν έχουμε FaceBook; Ή έχουμε αλλά δεν θέλουμε ή δεν μπορούμε να το χρησιμοποιήσουμε;

Οι πιο απελπισμένοι ίσως σκεφτούν να ... αγοράσουν ζωές... Άλλοι, θα περιμένουν, θα ονειρεύονται καραμελίτσες να σπάζουν, θα προσπαθούν να συγκεντρωθούν στη δουλειά τους, κουνώντας το μολύβι τους λες και ... κλείνουν πεντάδα από καραμέλες, και, για μα μην τα πολυλογώ, θα καταληφθούν από το σύνδρομο στέρησης του Candy Crush!

Και όμως! ΥΠΑΡΧΕΙ ΛΥΣΗ!
 
Μπορούμε να έχουμε όσες ζωές θέλουμε, να παίξουμε όσα παιγνίδια θέλουμε την ημέρα, αν ακολουθήσουμε αυτά το πολύ απλά βηματάκια!

1. Πηγαίνουμε στις ρυθμίσεις του κινητού ή του tablet ή του ipod μας ή οποιασδήποτε συσκευής χρησιμοποιούμε, και αλλάζουμε την ημερομηνία. Αν σήμερα είναι 25 Ιουνίου, βάζουμε 26 Ιουνίου.

2. Πηγαίνουμε στο Candy Crush. ΔΕΝ πατούμε Play. Όπως θα παρατηρήσουμε, οι ζωές μας είναι τώρα πέντε.

3. Πηγαίνουμε ξανά στις ρυθμίσεις της ημερομηνίας της συσκευής μας, και επαναφέρουμε τη σωστή ημερομηνία. Αυτό το βήμα είναι πολύ σημαντικό. Αν δεν το κάνουμε, τότε θα θα περιμένουμε άλλες 24 ώρες για να ανανεώσουμε τις ζωές μας.

4. Αφού επαναφέρουμε τη σωστή ημερομηνία, πηγαίνουμε στο παιγνίδι μας και εξαντλούμε τις πέντε μας ζωές.

5. Επαναλαμβάνουμε τα βήματα 1 - 4 όσες φορές θέλουμε!

Ποιος χρειάζεται FaceBook!! Και ποιος χρειάζεται να αγοράσει ... ζωές;;;;;;;;


ΤΙΠ

Σε περίπτωση που ξεχάσαμε να επαναφέρουμε τη σωστή ημερομηνία (βήμα 3) και παίξαμε κανονικά το παιγνίδι 5 φορές, τότε, για να μπορέσουμε να ανανεώσουμε τις ζωές μας, θα πρέπει να πάμε ακόμα μια ημερομηνία πιο μπροστά. Αν προηγουμένως είχαμε βάλει 26 Ιουνίου, τώρα θα πρέπει να βάλουμε 27 Ιουνίου. Επαναλαμβάνουμε τα βήματα 2-4 όσες φορές θέλουμε.




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου