Τρίτη 26 Μαρτίου 2024

Grecian Geek Smart Email Sender - GrGSES

3



Αν είσαι εδώ επειδή ψάχνεις για ένα εργαλείο που στέλνει διαφορετικό επισυναπτόμενο (attachment) σε πολλούς παραλήπτες, με εξατομικευμένο μήνυμα στον καθένα από αυτούς, τότε είσαι στην σωστή τοποθεσία. 

Το Smart Email Sender από τον Grecian Geek, GrGSES, είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να κάνεις την εργασία αυτή γρήγορα και χωρίς κόπο. Εύκολο και απλό στη χρήση σε σχέση με άλλα εμπορικά εργαλεία, δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Ακολούθησε τις οδηγίες που δίνονται μέσα στο πρόγραμμα, και η αποστολή εξατομικευμένων email ταυτόχρονα γίνεται πλέον μία απλή και τυπική διαδικασία. 

Το GrGSES στοιχίζει μόνο 50 ευρώ. Τρέχει μέσα από την Excel, και απαραίτητη προϋπόθεση είναι η ενεργοποίηση των μακροεντολών (macros). Επιπρόσθετα, αποτελεί προϋπόθεση η εγκατάσταση του Outlook στον υπολογιστή στον οποίον θα χρησιμοποιηθεί, με τον λογαριασμό email από τον οποίο θα σταλούν τα email να έχει διαμορφωθεί στο Outlook. 

Αν θέλετε να αγοράσετε το GrGSES, κάντε κλικ στο κουμπάκι Donate στο πάνω δεξιά μέρος του Ιστολογίου, κάτω από τον τίτλο Buy me a coffee. Επιλέξτε το ποσό των 50 ευρώ, συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η πληρωμή και γράψτε GrGSES (Write a note). Εντός 24 ωρών, θα σας αποσταλεί σύνδεσμος για να κατεβάσετε το εργαλείο, και ο κωδικός ενεργοποίησής του. Κάθε κωδικός είναι μοναδικός, και ενεργοποιεί το εργαλείο σε έναν μόνον υπολογιστή.


ΤΙΠ

Το GrGSES δίνει ακόμη τη δυνατότητα αυτόματης δημιουργίας path για όλα τα επισυναπτόμενα ταυτόχρονα, με λίγα μόνο κλικ. Αυτό κάνει τη διαδικασία ακόμα πιο απλή.

Με το GrGSES υπάρχει δυνατότητα αποστολής μέχρι και 5 διαφορετικών επισυναπτόμενων για κάθε παραλήπτη. 



3 σχόλια :

  1. Αν ο σύνδεσμος που οδηγεί στην αγορά του GrGSES πιο πάνω οδηγεί σε σελίδα που παρουσιάζει λάθος, χρησιμοποιήστε τον σύνδεσμο στα δεξιά της σελίδας: Buy me a coffee > Donate.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τελικά έχω αφαιρέσει τον σύνδεσμο από την ανάρτηση, διότι υπήρχε πρόβλημα. Για αγορά, κάντε κλικ στο Donate, κάτω από τον τίτλο Buy me a coffee.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ευχαριστώ! Πάρα πολύ βοηθητικό! Και οι οδηγίες που δίνονται πολύ απλές!

    ΑπάντησηΔιαγραφή