Σάββατο 2 Μαρτίου 2024

GrGaPA7 για αυτόματη δημιουργία αναφορών με APA, έκδοση 7

0

 


Το GrGaPA7 είναι το εργαλείο που θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις τη λίστα των βιβλιογραφικών σου αναφορών, με βάση το ΑΡΑ στιλ (έκδοση 7). Εύκολο και απλό στη χρήση, δεν χρειάζεται εγκατάσταση. Εσείς απλά επιλέξτε το είδος αναφοράς και προσθέστε τις πληροφορίες που θα σας ζητηθούν. Αφήστε τα υπόλοιπα στους ειδικούς! Τέρμα το άγχος αν εδώ μπαίνει τελεία ή κόμμα, αν αυτό πρέπει να γραφτεί με κεφαλαίο ή μικρό, αν χρειάζεται και ή &. Το GrGaPA7 μπορεί να το κάνει αυτό για εσάς και να σας βοηθήσει να εξοικονομήσετε χρόνο και κόπο.

Απαραίτητο εργαλείο για φοιτητές, ακαδημαϊκούς, συγγραφείς επιστημονικών άρθρων και άλλων εργασιών.

Το GrGaPA7 στοιχίζει μόνο 30 ευρώ και δεν χρειάζεται ανανέωση συνδρομής κάθε χρόνο. Το αγοράζεις μία φορά, και το έχεις για πάντα. 

Αν θέλετε να αγοράσετε το GrGaPA7, κάντε κλικ εδώ. Επιλέξτε το ποσό των 30 ευρώ, συμπληρώστε τα στοιχεία που απαιτούνται για να γίνει η πληρωμή και γράψτε GrGaPA7 (Write a note). Εντός 24 ωρών, θα σας αποσταλεί σύνδεσμος για να κατεβάσετε το εργαλείο, και ο κωδικός ενεργοποίησής του. Κάθε κωδικός είναι μοναδικός, και ενεργοποιεί το εργαλείο σε έναν μόνον υπολογιστή.

Καλές εργασίες!






Σχετικά:

Αυτόματη δημιουργία καταλόγου βιβλιογραφικών αναφορών (ΑΡΑ) με το GrGaPA7

APA Style




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου