Παρασκευή 9 Αυγούστου 2019

Πώς καθαρίζω εύκολα ένα ρόδι

0



Το ρόδι είναι ένα νόστιμo αλλά και θρεπτικότατο φρούτο! Κάποιοι, μάλιστα, μπορεί να το έχουμε και στον κήπο μας. Παρόλα αυτά, μας δυσκολεύει το καθάρισμά του, αφού η διαδικασία εμπεριέχει μια δυσκολία, ενώ και το μαύρο χρώμα που αποκτούν τα δάχτυλά μας, όταν έρθουν σε επαφή με τον χυμό του, είναι κάτι που θα θέλαμε να αποφύγουμε.

Στην ανάρτηση αυτή, θα δείξουμε έναν τρόπο, από τους πολλούς που υπάρχουν, ο οποίος φαίνεται σ' εμάς εύκολος, γρήγορος και ... καθαρός. Τα βήματα, στις τέσσερις εικόνες που ακολουθούν!

1. Με ένα καλό μαχαίρι, κόβουμε στη μέση το ρόδι. Το κόψιμό μας πρέπει να γίνει εγκάρσια και όχι κατά μήκος.






2. Παίρνουμε το μισό ρόδι, και έχοντας το μέρος με τα σπέρματα γυρισμένο προς το πιάτο, χτυπούμε με το πίσω μέρος του μαχαιριού ή με ένα ξύλινο κουτάλι, έτσι ώστε να πέσουν μέσα σε αυτό.






3. Χτυπούμε μέχρι να αδειάσουν και τα δύο μισά του φρούτου! Αυτό ήταν!




Καλή μας όρεξη!!!




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου