Τετάρτη 9 Οκτωβρίου 2019

Personal Vault in Cloud

0



Το Personal Vault (προσωπική κρύπτη) είναι ένας προστατευμένος χώρος στο OneDrive, όπου μπορεί κανείς να αποθηκεύσει σημαντικές ή ευαίσθητες πληροφορίες. Η πρόσβαση στις πληροφορίες αυτές μπορεί να γίνει μόνο με μεθόδους που απαιτούν ισχυρά μέτρα προστασίας, όπως αποτύπωμα, PIN, κωδικό που αποστέλλεται μέσω email ή sms. Με τον τρόπο αυτό, ακόμα και αν κάποιος αποκτήσει πρόσβαση στον υπολογιστή μας ή στον λογαριασμό μας, δεν μπορεί να δει ό,τι βρίσκεται αποθηκευμένο στο Personal Vault. 

Χρειάζεται να ρυθμίσουμε το Personal Vault για καθεμιά από τις συσκευές που διαθέτουμε ξεχωριστά.

Ρύθμιση του Personal Vault

1. Ανοίγουμε το OneDrive και επιλέγουμε Personal Vault, κάνοντας διπλό κλικ στον φάκελο.




2. Επιβεβαιώνουμε την ταυτότητά μας, εισαγάγοντας το email που αντιστοιχεί στον λογαριασμό Microsoft και τον κωδικό τον οποίο θα λάβουμε μέσω email ή sms, ανάλογα με το τι έχουμε επιλέξει.

3. Η κρύπτη μας είναι έτοιμη για χρήση. Αν έχουμε συνδρομή στο Office 365, τότε μπορούμε να αποθηκεύσουμε όσα αρχεία επιθυμούμε. Αν χρησιμοποιούμε το δωρεάν OneDrive, τότε μπορούμε να αποθηκεύσουμε μέχρι και τρία αρχεία με ευαίσθητες πληροφορίες. 

4. Το Personal Vault θα κλειδωθεί μετά από 20 λεπτά απραξίας. Για να ξαναμπούμε, περνούμε ξανά από τη διαδικασία πιο πάνω (βήματα 1 και 2). 

Περισσότερα:

Protect your OneDrive files in Personal Vault

OneDrive Personal Vault and expandable storage now available worldwide




Δεν υπάρχουν σχόλια :

Δημοσίευση σχολίου